Complete schutting

Complete schutting voor een scherpe prijs

Bent u op zoek naar een complete schutting? Oftewel een schutting inclusief tuinpoort? Dan kunt u terecht bij Schuttingbouw Brabant. Ons bedrijf levert en plaatst hout-beton schuttingen aan zowel particulieren als bedrijven. In ons ruime assortiment vindt u verschillende stijlen, houtsoorten en kleuren. Al onze schuttingen zijn van topkwaliteit en tegen scherpe tarieven leverbaar! Klik gerust op de button om een gratis offerte voor een complete schutting te ontvangen. Of maak een afspraak en kom ze met eigen ogen bekijken.

Hout-beton schutting compleet met tuinpoort

Met een complete hout-beton schutting bent u in één keer klaar. In ons assortiment vindt u verschillende houtsoorten en formaten, waarmee u een afsluitbare terreinafscheiding naar wens kunt laten samenstellen. Ook maatwerk is mogelijk. Gecombineerd met de betonnen palen en onderkanten geeft dit uw tuin of terrein een stijlvolle look, die bovendien weinig onderhoud nodig heeft. Het beton zorgt er namelijk ook voor dat het hout niet in contact met de grond komt. Hierdoor blijft het niet lang nat na een regenbui en gaat het langer mee.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons 06 20530119

Complete schutting naar wens

Uw droomschutting stelt u eenvoudig samen met de verschillende houtsoorten in ons assortiment. Alle populaire varianten zijn vertegenwoordigd, zoals Douglas, Redwood, hardhout en grenenhout. Deze planken zijn in verschillende breedtes leverbaar. En ook in verschillende stijlen. Wat dacht u van Rabat, Rhombus of blokhutplanken? Er is een ruime keuze in zowel horizontale als verticale schuttingen. Deze combineren allemaal prachtig met de blanke of antracieten betondelen. Wij stellen hem helemaal naar wens voor u samen.

Duurzaam geplaatst

Een hout-beton schutting heeft een zeer lange levensduur. Omdat wij hem duurzaam plaatsen, blijft uw complete schutting jarenlang staan, alsof hij pas net is gezet. Dit kan doordat de betonpalen maar liefst 75 centimeter diep de grond in gaan, geplaatst op een voetplaat tegen verzakkingen. Om helemaal zeker te zijn kunnen we optioneel nog beton bij de palen gieten. Ook de tuinpoort wordt zorgvuldig geplaatst in een houten kozijn en er wordt uiteraard RVS bevestigingsmateriaal gebruikt.

 • Offerte

 • U vraagt bij ons een offerte aan.

 • Planning

 • Wanneer er akkoord is gegeven op de offerte word u ingepland.

 • Uitzetten van de schutting

 • Samen met u bepalen we de lijn en de hoogte van de schutting.

 • Plaatsing

 • De schutting kan geplaatst worden!

Waarom Schuttingbouw Brabant?

Voor een complete schutting gaat u natuurlijk naar Schuttingbouw Brabant. Wij zijn dé specialist in het leveren en plaatsen van hout-beton schuttingen en kunnen hier een bijpassende tuinpoort bij leveren. Ons bedrijf onderscheidt zich met:

 • Levering en plaatsing tegen de scherpste prijzen
 • Voor bedrijven en particulieren
 • 15+ jaar ervaring
 • Ook overkappingen en poorten
 • Ook maatwerk

Offerte complete schutting

Wilt u een complete schutting met tuinpoort laten zetten? Tegen een scherpe prijs? Vraag dan gratis een offerte bij ons aan! Klik hiervoor op de button en vul het formulier in. Of maak een afspraak om onze producten in het echt te komen bekijken. Dit kan telefonisch via 0620530119. Voor andere vragen gebruikt u ons contactformulier.