Montage

1. Het offerte traject

U vraagt bij ons een offerte aan. Op basis van uw informatie maken wij een prijs. Als er geen noemenswaardige bijzonderheden in de tuin zijn, is het niet benodigd dat wij van te voren te tuin komen bekijken.

2. Planning

Op het moment dat wij een overeenkomst hebben kunnen bereiken over de te plaatsen schutting, word u ingepland. U dient uw tuin op de afgesproken datum en tijd bouwrijp te hebben, mits anders overeengekomen.

3. Uitzetten van de schutting

Als de dag daar is dat uw schutting geplaatst word, beginnen wij samen met u om de lijn en de hoogte te bepalen van de te plaatsen schutting. Het is belangrijk dat u aanwezig bent, omdat de plaats en de hoogte van de te plaatsen schutting soms onduidelijk kunnen zijn.

4. Plaatsing

Op het moment dat het eerste gat is uitgemeten, graven wij een gat van ongeveer 75 cm onder het maaiveld. De onderplaat wordt waterpas gelegd en het gat word nogmaals gemeten. Nu kan de betonnen paal van ongeveer 75 kg in het gat in de grond. Als deze nauwkeurig waterpas is gesteld word het volgende gat gegraven. D.m.v een slijptol maken wij de onderplaten eventueel op maat. Als alle palen zijn geplaatst en de eventuele kozijnen t.b.v de poort, dan kunnen de schermen erin! De schermen worden aan het rvs bevestigings materiaal vast geschroeft, en de passtukken worden op maat gezaagd. Vervolgens worden de eventuele koplatten en poorten afgemonteerd.

Schuttingbouwbrabant
4.8
Gebaseerd op 33 beoordelingen
powered by Google
Marco EggebeenMarco Eggebeen
08:26 14 Sep 22
Onze wensen kenbaar gemaakt aan Jimmy kwam hij snel langs om te bespreken en te meten. Na het bevestigen van de offerte werd al snel een plaatsingsdatum door gegeven, sneller als we verwachten. Op 1 dag is er een nette schutting neergezet, waar we zeer tevreden over zijn, die ook qua kleur mooi aansluit op onze nieuw geplaatste tuinhuis en vlonder. De weef foutjes die we ontdekte na plaatsing werden na een belletje dezelfde dag nog opgelost. Super service en nette communicatie met Jimmy. Prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde.
Arjan Van De MinkelisArjan Van De Minkelis
15:55 07 Jun 22
Doorgaans schrijf ik geen reviews, maar na de service van dit bedrijf maak ik hiervoor een uitzondering.M.b.t. de huidige situatie is naar mijn mening de schutting nog steeds met een vlotte levertijd geplaatst voor een scherpe prijs.Helaas was ik zelf verhinderd om bij het afronden aanwezig te zijn, waardoor ik een beschadiging te laat heb kunnen opmerken.Na kort mail contact zijn ook de betreffende planken op korte termijn vervangen.Chapeau voor de service.Als 6 sterren een opties was dan had schuttingbouwbrabant deze van mij gekregen.
L GL G
09:23 08 Apr 21
Vandaag onze schutting laten plaatsen in Prinsenbeek door Schuttingbouw Brabant. Offerte was duidelijk. Scherpe prijs. Echte vaklui. Helemaal blij met onze nieuwe schutting. Bedankt gasten!
Robin PasRobin Pas
20:17 20 Aug 20
Super service!! Heel erg blij met de nieuwe schutting. Goed contact via mail. Duidelijke afspraken en top team wat de schutting heeft gezet. Aardige gasten en weten aardig door te werken. Zeker een aanrader.
atze van der meulenatze van der meulen
10:00 12 Apr 20
Zeer blij zijn wij met onze nieuwe schutting in Rijen, op aanraden Schuttingbouwbrabant benadert en geen spijt van. Vakmensen, snel werkend, meedenkend, positief, precies volgens afspraak, niet duur en ondanks tegenvallende fundering, geen geklaag en ons goed tegemoet gekomen. Wij raden dit bedrijf dan ook echt aan bij iedereen.Atze en Corien
js_loader