Douglas schutting

Mooie Douglas schutting kopen

Wilt u een Douglas schutting bestellen en laten plaatsen? Hiervoor kunt u terecht bij Schuttingbouw Brabant. Dé expert in hout-beton schuttingen. Wij leveren maatwerk aan zowel bedrijven als particulieren. Meteen een bijpassende poort erbij? Dat is geen enkel probleem. Wij zorgen voor een product van topkwaliteit en een vakkundige installatie. Klik gerust op de button en vraag gratis een offerte aan.

douglas schutting

Douglas hout-beton schutting

Een schutting van Douglas hout is erg populair en dat heeft ongetwijfeld met de mooie kleur te maken. Deze varieert van geelachtig tot rood-bruin en vergrijst door de jaren heen, wat een zeer mooi effect geeft. Omdat deze houtsoort van nature veel hars bevat, hoeft hij niet te worden behandeld. Weinig onderhoud dus, maar wel goed bestand tegen weer, wind en insecten. Omdat de betonnen palen en onderkant grondcontact voorkomen, droogt het hout makkelijker en gaat het niet rotten. Zo heeft u er jarenlang plezier van!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons: 06 – 205 301 19

Helemaal op maat gemaakt

Een Douglas schutting kan helemaal op maat worden gemaakt, zowel in de lengte als in de hoogte. Die variëren van manshoog tot halfhoog en kunnen via schuine delen met elkaar worden verbonden voor een soepele overgang. En natuurlijk hebben we ook bijpassende tuinpoorten en tuinroosters om het helemaal af te maken. De betonnen onderkanten zijn in verschillende kleuren en hoogtes leverbaar. Hoge betonnen onderkanten zijn niet alleen erg mooi, maar ook erg praktisch voor het (laten) maken van betonnen plantenbakken.

Vakkundig voor u geplaatst

Dankzij de combinatie van Douglas en beton zijn onze schuttingen erg sterk en gaan ze lang mee. Goede materialen en een vakkundige plaatsing maken het verschil! We meten alles nauwkeurig uit en plaatsen de betonpalen 75 centimeter diep de grond in op een voetplaat, waardoor verzakken niet mogelijk is. Als extra optie kunnen we ook beton bij de palen ingieten. Dit zorgt voor nog meer stevigheid en stabiliteit. De bevestiging van de schuttingdelen gebeurt met een RVS bevestiging, die gaat jarenlang mee!

 • Offerte

 • U vraagt bij ons een offerte aan.

 • Planning

 • Wanneer er akkoord is gegeven op de offerte word u ingepland.

 • Uitzetten van de schutting

 • Samen met u bepalen we de lijn en de hoogte van de schutting.

 • Plaatsing

 • De schutting kan geplaatst worden!

Waarom kiezen voor Schuttingbouw Brabant?

Voor een Douglas schutting moet u bij Schuttingbouw Brabant zijn. Dé expert in het plaatsen van hout-beton schuttingen. Bij ons bedrijf kunt u altijd rekenen op de volgende voordelen:

 • Voor bedrijven en particulieren
 • Levering en plaatsing tegen de scherpste prijzen
 • 15+ jaar ervaring
 • Ook overkappingen en poorten
 • Ook maatwerk

Douglas schutting kopen en laten plaatsen?

Wilt u een Douglas hout-beton schutting kopen en laten plaatsen? En bent u benieuwd wat dit kost? Gebruik dan de button om een gratis offerte aan te vragen. Wanneer u eerst wat voorbeelden wilt zien, kan dat natuurlijk. Bel ons in dat geval op 0620530119 om een afspraak te maken. Vragen kunt u kwijt op ons contactformulier, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.