Schutting plaatsen Boxtel

Schutting plaatsen Boxtel inclusief tuinpoort

Is uw schutting in Boxtel aan vervanging toe? Bij Schuttingbouw Brabant kunt u terecht voor hout-beton schuttingen tegen zeer scherpe prijzen. Hout en beton zijn een prachtige combinatie en een schitterende toevoeging aan uw tuin. Daarnaast hebben ze een lange levensduur en zijn ze zo goed als onderhoudsvrij. Met de verschillende houtsoorten in onze collectie hebben wij dé schutting voor elke tuin in Boxtel. Ook bijpassende tuinpoorten kunnen we leveren! Wilt u meer weten? Klik dan op de button voor een gratis offerte.

Waarom een hout-beton schutting?

Wanneer u een stijlvolle terreinafscheiding zoekt die zeer lang meegaat, dan is een hout-beton schutting wat u nodig heeft. Met hun luxe uitstraling zijn hout-beton schuttingen een echte aanwinst voor uw tuin in Boxtel. Maar ze hebben ook praktische voordelen. De betonnen palen en onderkanten maken de schuttingen extra stevig en ook beter bestand tegen natte weersomstandigheden. Alle houten delen zijn zo snel droog nadat het geregend heeft en daardoor gaat uw schutting een stuk langer mee.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons: 06 – 205 301 19

Grote keuze in schutting materiaal

De perfecte hout-beton schutting voor uw tuin in Boxtel? Die vindt u gegarandeerd in onze collectie. Wij hebben blank en antraciet beton en alle populaire houtsoorten in onze collectie. Hiermee stelt u naar wens een lage, hoge, horizontale of verticale schutting samen. En uiteraard hebben we ook bijpassende tuinpoorten! Kies uw favoriet en wij zorgen ervoor dat hij netjes bij u geplaatst wordt.

Stevig geplaatst

Wij plaatsen uw schutting in Boxtel nauwkeurig en volledig waterpas. Dat begint met het nauwkeurig uitzetten van de posities van de betonpalen en het graven van de gaten. De palen komen 75 centimeter diep te staan met eronder een voetplaat. Zo heeft de schutting een goede weerstand tegen zijwind en verzakking. Optioneel (maar wel aan te raden) kunnen we de gaten vullen met beton voor nog meer stevigheid. Het vastzetten van de schutting aan de palen gebeurd met RVS bevestigingsmateriaal. Daar heeft u jaren geen omkijken meer naar.

 • Offerte

 • U vraagt bij ons een offerte aan.

 • Planning

 • Wanneer er akkoord is gegeven op de offerte word u ingepland.

 • Uitzetten van de schutting

 • Samen met u bepalen we de lijn en de hoogte van de schutting.

 • Plaatsing

 • De schutting kan geplaatst worden!

Waarom Schuttingbouw Brabant?

U kunt bij ons terecht voor de levering en plaatsing van een hout-beton schutting in Boxtel. We beschikken over een gevarieerde collectie met veel verschillende houtsoorten. De juiste stijl zit er dus altijd bij! Andere redenen om voor ons bedrijf te kiezen zijn:

 • Levering en plaatsing tegen de scherpste prijzen
 • Voor bedrijven en particulieren
 • Ook overkappingen en poorten
 • 15+ jaar ervaring
 • Ook maatwerk

Gratis offerte schutting plaatsen Boxtel

Wilt u een chique hout-beton schutting laten plaatsen in Boxtel? En weten wat dit kost? Vraag dan gratis een offerte aan door op de button te klikken. Onze schuttingen in het echt komen bekijken is mogelijk op afspraak. Deze maakt u via het volgende nummer: 0620530119 Andere vragen kunt u stellen via ons contactformulier. We reageren snel.