Rabat schutting

Rabat schutting – 100% gesloten voor extra privacy

Zoekt u een Rabat schutting voor uw tuin of landgoed? U vindt hem ongetwijfeld in het assortiment van Schuttingbouw Brabant. Wij zijn dé expert op het gebied van hout-beton schuttingen en zorgen voor zowel de levering als de plaatsing. Dat doen we bij zowel particulieren als bedrijven. Ook voor een bijpassende tuinpoort en andere interessante opties kunt u bij ons terecht. En dat allemaal tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Ontdek het zelf en klik op de button voor een gratis offerte.

Rabat hout-beton schutting

Een rabat schutting bestaat uit zogenaamde potdekselplanken, die een mes-groefverbinding hebben en bij de montage dus gedeeltelijk over elkaar heen vallen. Hierdoor kunnen ze naar hartelust werken, zonder dat er kieren ontstaan. Deze schutting is dus 100% dicht en zal dat altijd blijven. Ook geeft het een zeer strak uiterlijk aan uw tuin en extra veel privacy. Rabat combineert ook geweldig met de betonnen elementen van onze hout-beton schuttingen. Bovendien wordt zo grondcontact vermeden, waardoor het hout langer meegaat

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons: 06 – 205 301 19

Schutting naar wens

Bij ons bestelt u een rabat schutting naar wens. Kies voor een manshoge schutting voor meer veiligheid en privacy of juist halfhoog aan de voorkant van uw huis. Verder hebben we tuinpoorten in dezelfde stijl, roosters voor begroeiing door klimplanten of leuke doorkijk en afgeschuinde schuttingen voor een mooie overgang van hoog naar laag. De betonpalen zijn leverbaar zonder kleur en in antraciet. En de onderkanten zijn in verschillende hoogtes leverbaar. Met de beschikbare opties wordt het helemaal uw ontwerp!

Topkwaliteit materialen en vakkundige plaatsing

Naast het leveren van uw Rabat schutting, zorgen we ook voor de plaatsing. We zetten de betonpalen 75 centimeter diep in de grond, met daaronder een voetplaat tegen verzakking. Optioneel kunnen we de gaten van de palen vullen met beton voor extra stevigheid en stabiliteit. De Rabatdelen maken we met een RVS bevestiging aan de palen vast. Zo staat uw schutting zoals hij hoort te staan: waterpas en fier overeind. En dat zal hij ook blijven staan. Daar kunt u jarenlang van genieten.

 • Offerte

 • U vraagt bij ons een offerte aan.

 • Planning

 • Wanneer er akkoord is gegeven op de offerte word u ingepland.

 • Uitzetten van de schutting

 • Samen met u bepalen we de lijn en de hoogte van de schutting.

 • Plaatsing

 • De schutting kan geplaatst worden!

Waarom Schuttingbouw Brabant?

Voor een Rabat schutting van topkwaliteit gaat u naar Schuttingbouw Brabant. Wij zijn dé specialist in hout-beton schuttingen en gebruiken hout van de hoogste kwaliteit. U kiest voor ons bedrijf vanwege:

 • Ook overkappingen en poorten
 • Levering en plaatsing tegen de scherpste prijzen
 • Ook maatwerk
 • Voor bedrijven en particulieren
 • 15+ jaar ervaring

Rabat schutting laten plaatsen? Gratis offerte

Rabat schutting nodig? Vraag gratis een offerte aan door op de button te klikken, dan ontvangt u een offerte op maat. Wilt u eerst eens wat praktijkvoorbeelden komen bekijken? Bel ons dan voor een afspraak op 0620530119. Alle andere vragen kunt u stellen via ons contactformulier.