Hardhout schutting

Hardhout schutting – Duurzaam en geen behandeling nodig

Wilt u voordelig een schutting van hardhout laten plaatsen? Kies dan voor een hout-beton schutting van Schuttingbouw Brabant. Wij zijn al jarenlang hét adres voor zowel particulieren als bedrijven die een hout-beton schutting willen laten plaatsen. Ook het leveren van een bijpassende poort is geen enkel probleem. En dat doen we allemaal voor zeer scherpe tarieven! Klik daarom gerust op de button voor een gratis offerte.

hardhout schutting standaard

Hardhout hout-beton schutting

Dankzij de lange levensduur (+/- 25 jaar) is de hardhout schutting al jarenlang één van de meest populaire opties in de tuin. Hardhout komt van loofbomen en heeft een dichte structuur. Hierdoor is het uitstekend bestand tegen de verschillende weersinvloeden en behoudt het lang zijn kleur. Het hout heeft een ietwat donkere kleur die uitstekend combineert met de betonnen delen van de schutting. Dankzij het beton is er bovendien geen grondcontact, waardoor de kans op houtrot nihil is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons: 06 – 205 301 19

Volledig volgens uw wensen

Uw schutting van hardhout maken wij helemaal naar wens. Van een lage schutting waar u overheen kunt kijken tot een manshoge schutting voor meer veiligheid en privacy. Verder bieden we interessante opties aan, zoals tuinpoorten in dezelfde stijl, afgeschuinde schuttingen en ook roosters voor een leuke doorkijk of begroeiing door klimplanten. Ook is het beton leverbaar in zowel betonlook als antraciet en zijn er lage en hoge onderkanten leverbaar. Vraag ons gerust naar de opties!

Topkwaliteit materialen en vakkundige plaatsing

Van een hardhout schutting heeft u zeker 25 jaar plezier. Daar draagt een deskundige in plaatsing zeker aan bij. De betonpalen gaan namelijk wel 75 centimeter diep de grond in en komen op een voetplaat te staan tegen verzakking. Daarnaast bieden we ook de optie aan om de gaten voor de palen af te gieten met beton voor nog meer stabiliteit. Voor de bevestiging van de houten delen aan de palen gebruiken we een RVS bevestiging. Door het hout eens per jaar met een speciale olie te behandelen blijft het mooi en kunt u er zeer lang van genieten.

 • Offerte

 • U vraagt bij ons een offerte aan.

 • Planning

 • Wanneer er akkoord is gegeven op de offerte word u ingepland.

 • Uitzetten van de schutting

 • Samen met u bepalen we de lijn en de hoogte van de schutting.

 • Plaatsing

 • De schutting kan geplaatst worden!

Waarom Schuttingbouw Brabant?

Wie voordelig een hardhout hout-beton schutting wil laten plaatsen, gaat naar Schuttingbouw Brabant. Dankzij jarenlange ervaring en de opties die we aanbieden zijn we dé expert op dit gebied. Andere redenen om voor ons bedrijf te kiezen zijn:

 • Levering en plaatsing tegen de scherpste prijzen
 • Voor bedrijven en particulieren
 • 15+ jaar ervaring
 • Ook maatwerk
 • Ook overkappingen en poorten

Hardhout schutting nodig? Gratis offerte

Klik voor de prijs van een hardhout schutting op de offerteknop en vul het formulier in. Dan sturen we u een offerte op maat. Wilt u onze schuttingen eerst in het echt bekijken? Dit kan op afspraak. Hiervoor belt u ons op 0620530119. Andere vragen kunt u kwijt op ons contactformulier.