Schutting plaatsen Oisterwijk

Schutting (met poort) plaatsen Oisterwijk

Wilt u een nette schutting laten plaatsen in Oisterwijk? Eén die lang meegaat en weinig onderhoud vraagt? Dan kan Schuttingbouw Brabant u helpen. Wij leveren en plaatsen hout-beton schuttingen. De combinatie van deze materialen zorgt voor een luxe uitstraling en een zeer lange levensduur. In onze collectie vindt u alle populaire houtsoorten en bijpassende schuttingpoorten. Dankzij onze scherpe tarieven is een hout-beton schutting ook nog eens uitstekend te betalen! Klik gerust op de button voor een gratis offerte.

Hout en beton, de gouden combinatie

Hout-beton schuttingen hebben een luxe uitstraling, dankzij het mooie contrast tussen de materialen. Dat maakt het een stijlvolle toevoeging aan uw tuin in Oisterwijk, met bovendien een aantal praktische voordelen. Het beton maakt uw schutting extra stevig en is goed bestand tegen natte weersomstandigheden. Hierdoor heeft het hout minder te lijden en blijft een hout-beton schutting veel langer mooi.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons: 06 – 205 301 19

Grote keuze in schutting materiaal

Onze uitgebreide collectie bevat de perfecte hout-beton schutting voor elke tuin in Oisterwijk. Met de keuze uit alle populaire houtsoorten en zowel blank als antraciet beton, kunt u de schutting van uw dromen samenstellen. Of deze nu verticaal, horizontaal, hoog of laag is: wij kunnen hem leveren. Ook een tuinpoort in dezelfde stijl is geen enkel probleem. Gewoon bestellen via de website en wij komen langs in Oisterwijk om uw schutting met poort te plaatsen.

Vakkundig zetten schutting

Uw schutting in Oisterwijk wordt vakkundig gezet door onze vakmensen. We meten de posities van de betonpalen zorgvuldig uit en zorgen ervoor dat ze 75 centimeter diep de grond in gaan. Op de bodem van het gat komt een voetplaat te liggen tegen verzakking. Optioneel kunnen we de gaten dicht storten met beton in plaats van zand (aan te raden), dan blijft hij gegarandeerd kaarsrecht staan. Voor de bevestiging wordt RVS bevestigingsmateriaal gebruikt. Hierdoor is hij zo goed als onderhoudsvrij!

 • Offerte

 • U vraagt bij ons een offerte aan.

 • Planning

 • Wanneer er akkoord is gegeven op de offerte word u ingepland.

 • Uitzetten van de schutting

 • Samen met u bepalen we de lijn en de hoogte van de schutting.

 • Plaatsing

 • De schutting kan geplaatst worden!

Waarom Schuttingbouw Brabant?

Het plaatsen van een hout-beton schutting in Oisterwijk kunt u met een gerust hart overlaten aan Schuttingbouw Brabant. Vind de schutting van uw dromen in onze uitgebreide collectie en wij verzorgen de levering en de plaatsing! Andere redenen om voor ons te kiezen zijn:

 • Ook overkappingen en poorten
 • 15+ jaar ervaring
 • Ook maatwerk
 • Levering en plaatsing tegen de scherpste prijzen
 • Voor bedrijven en particulieren

Offerte leveren en plaatsen schutting Oisterwijk

Bent u benieuwd wat het plaatsen van zo’n mooie, robuuste hout-beton schutting in Oisterwijk kost? Gebruik dan de button en ontvang een gratis offerte. Onze schuttingen komen bekijken kan op afspraak. Bel ons op 0620530119 om een afspraak te maken. Alle andere vragen kunt u kwijt op ons contactformulier.