Horizontale schutting

Ruimtelijk effect met horizontale schutting

Zoekt u een horizontale schutting voor uw tuin of landgoed? U bestelt hem eenvoudig bij Schuttingbouw Brabant, dé specialist in hout-beton schuttingen! Wij beschikken over jarenlange ervaring en verzorgen zowel de levering als de plaatsing. Ook extra opties, zoals een bijpassende tuinpoort, bieden we aan. Bij ons krijgt u topkwaliteit tegen scherpe tarieven. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact op of vraag gratis een offerte aan via de button.

Voordelen van een horizontale schutting

De horizontale schutting komen we steeds vaker tegen in tuinen. Niet alleen vanwege de designlook die het geeft, maar ook vanwege het ruimtelijke effect dat de horizontale lijnen geven. In ons assortiment vindt u diverse modellen en stijlen, zoals onze blokhut schuttingen die er aan beide zijden hetzelfde uitzien, rabat schuttingen en de populaire Rhombus Deens Rabat schutting met zijn stijlvolle trapeziumgroeven. Ze zijn in verschillende houtsoorten leverbaar en 100% kierdicht omdat de planken gedeeltelijk over elkaar heen vallen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons: 06 – 205 301 19

Horizontale schutting op maat laten maken

Wij bieden zeer veel opties aan, waardoor u uw horizontale schutting van hout en beton helemaal op maat kunt laten maken. Kies voor een hoge of een lage schutting, met een bijpassende poort en misschien met een rooster voor een leuke doorkijk? Het is slechts een greep uit de opties die we aanbieden. Ook het beton is in verschillende kleuren en afmetingen leverbaar! Met de hoge beton onderkanten kunnen we ook makkelijk plantenbakken voor de schutting maken.

Zeer nauwkeurig geplaatst

De plaatsing van uw horizontale schutting kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. We plaatsen de betonpalen nauwkeurig op afstand en zetten ze – zoals het hoort – 75 centimeter diep in de grond met daaronder een voetplaat tegen verzakking. Als extra optie kunnen we ook nog beton bij de palen gieten. Dan zit er helemaal geen beweging meer in. De schuttingdelen zelf worden met RVS bevestigingsmateriaal aan de betonnen palen vastgezet. Hierdoor staat hij ook na jaren nog hetzelfde als op de dag dat we hem plaatsen.

 • Offerte

 • U vraagt bij ons een offerte aan.

 • Planning

 • Wanneer er akkoord is gegeven op de offerte word u ingepland.

 • Uitzetten van de schutting

 • Samen met u bepalen we de lijn en de hoogte van de schutting.

 • Plaatsing

 • De schutting kan geplaatst worden!

Waarom Schuttingbouw Brabant?

Voor een horizontale schutting naar wens gaat u naar Schuttingbouw Brabant. Wij leveren en plaatsen al jaren hout-beton schuttingen en bieden u daarnaast de volgende voordelen:

 • Ook maatwerk
 • Levering en plaatsing tegen de scherpste prijzen
 • Ook overkappingen en poorten
 • 15+ jaar ervaring
 • Voor bedrijven en particulieren

Neem gerust contact op

Neem voor de levering en plaatsing van een horizontale schutting contact met ons op. Een offerte is gratis en heeft u zo aangevraagd via de button. Wilt u onze producten graag in het echt te bekijken? Dat is mogelijk op afspraak. Hiervoor belt u ons op 0620530119. Voor andere vragen maakt u gebruik van ons contactformulier. We reageren altijd snel!

[