Schutting plaatsen Sliedrecht

Schutting nodig Sliedrecht – Levering en plaatsing

Wilt u in Sliedrecht een nieuwe schutting laten zetten? Schuttingbouw Brabant is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van hout-beton schuttingen en heeft precies wat u zoekt. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en vele andere opties, zoals tuinpoorten in dezelfde stijl. Wij leveren altijd topkwaliteit en zijn bovendien niet duur, want we rekenen zeer scherpe tarieven. Klik dus gerust op de button en ontvang een gratis offerte voor een schutting in Sliedrecht.

Hout-beton schutting: een echte toevoeging aan uw tuin

Een hout-beton schutting is oersterk en gaat erg lang mee. Maar bovenal is het een echte aanwinst voor uw tuin in Sliedrecht. Dat is te danken aan de stijlvolle combinatie van hout en beton, die erg mooi samengaan. Maar hij is dus ook heel praktisch, duurzaam en onderhoudsarm. Dat is de invloed van beton, dat voorkomt dat het hout in contact komt met de grond. Hierdoor blijft het hout nooit lang nat en gaat uw schutting langer mee.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons: 06 – 205 301 19

Kies uw droomschutting uit

We hebben een grote collectie hout-beton schuttingen voor u in Sliedrecht. En hierin vindt u vast en zeker de perfecte terreinafscheiding. In onze collectie zijn namelijk alle populaire houtsoorten aanwezig, net als blank en antraciet beton. Hiermee stellen we met gemak een lage of hoge schutting voor u samen – zowel horizontaal als verticaal. Ook leveren we bijpassende tuinpoorten. U kiest uw favoriete schutting en wij komen wij hem bij u plaatsen.

Plaatsing van uw schutting

Het plaatsen van een nieuwe schutting moet met beleid gebeuren. We pakken het dan ook serieus aan wanneer we bij u langskomen in Sliedrecht. Zo is al ons bevestigingsmateriaal van RVS voor een extra lange levensduur, meten we alles nauwkeurig op en plaatsen we de betonnen palen op een diepte van 75 centimeter op een voetplaat. Zo hebben ze veel stevigheid en kunnen ze niet verzakken. Verder raden we aan om ook van de optie gebruik te maken, waarbij we beton bij de palen gieten voor nog meer stabiliteit.

 • Offerte

 • U vraagt bij ons een offerte aan.

 • Planning

 • Wanneer er akkoord is gegeven op de offerte word u ingepland.

 • Uitzetten van de schutting

 • Samen met u bepalen we de lijn en de hoogte van de schutting.

 • Plaatsing

 • De schutting kan geplaatst worden!

Waarom Schuttingbouw Brabant?

Voor een mooie, robuuste hout-beton schutting in Sliedrecht gaat u natuurlijk naar Schuttingbouw Brabant. In onze uitgebreide collectie vindt u ongetwijfeld dé schutting waar u naar op zoek was en we komen hem ook bij u plaatsen. Onze pluspunten zijn verder:

 • Levering en plaatsing tegen de scherpste prijzen
 • Voor bedrijven en particulieren
 • 15+ jaar ervaring
 • Ook maatwerk
 • Ook overkappingen en poorten

Offerte of vraag schutting plaatsen Sliedrecht?

Bent u benieuwd naar de kosten voor het laten plaatsen van een schutting in Sliedrecht? Vraag dan een gratis offerte aan via de button. Langskomen om onze schuttingen in het echt te bekijken is mogelijk op afspraak. Maak een afspraak via 0620530119. Andere vragen kunt u kwijt op ons contactformulier. We reageren altijd snel.