Schutting plaatsen Zevenbergen

Schutting plaatsen Zevenbergen – Grote collectie

Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen in Zevenbergen? Een hout-beton schutting van Schuttingbouw Brabant is precies wat u zoekt. Niet alleen combineren hout en beton erg mooi samen, dit type schutting gaat ook erg lang mee. We hebben een grote collectie met verschillende houtsoorten en bieden ook bijpassende tuinpoorten aan. Kies uw favoriet en wij plaatsen hem voor u. We hanteren een zeer scherpe prijs, dus vraag gerust een offerte aan voor een schutting in Zevenbergen.

Hout-beton schutting, mooi en lange levensduur

Een schutting van hout en beton heeft een luxe uitstraling. Een echte aanwinst voor uw tuin in Zevenbergen dus. Maar hout-beton schuttingen bieden u meer dan alleen stijl. Dankzij de betonnen palen en onderkanten gaan ze zeer lang mee. Hiermee wordt namelijk voorkomen dat het hout in de grond gaat rotten, iets waar beton geen last van heeft. Boven de grond droogt hout snel na een regenbui. Hierdoor gaat uw schutting veel langer mee.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons: 06 – 205 301 19

Schutting naar smaak samenstellen

Wie in Zevenbergen een hout-beton schutting wil, kan deze naar smaak samenstellen met de materialen uit onze uitgebreide collectie. Alle populaire houtsoorten zijn beschikbaar en naast blank beton hebben we ook antraciet beton. Wij hebben lage en hoge schuttingen en horizontale en verticale. En, niet onbelangrijk, we hebben ook tuinpoorten in dezelfde stijl! Stel uw favoriete schutting samen en wij zorgen voor de levering en plaatsing.

Vakkundig geplaatst

Wanneer we uw schutting in Zevenbergen komen plaatsen, doen we dit op de juiste manier. We meten de posities van de betonpalen nauwkeurig uit en plaatsen ze 75 centimeter diep de grond in op een voetplaat. Dit zorgt voor voldoende stevigheid tegen omwaaien en voorkomt dat ze verzakken. Door ons ook beton bij de palen te laten storten (optioneel) kan er helemaal niets meer mee gebeuren. Hierna gebruiken we bevestigingsmateriaal van RVS om de schuttingdelen te bevestigen. Zo gaat hij extra lang mee.

 • Offerte

 • U vraagt bij ons een offerte aan.

 • Planning

 • Wanneer er akkoord is gegeven op de offerte word u ingepland.

 • Uitzetten van de schutting

 • Samen met u bepalen we de lijn en de hoogte van de schutting.

 • Plaatsing

 • De schutting kan geplaatst worden!

Waarom Schuttingbouw Brabant?

Bij Schuttingbouw Brabant kunt u terecht voor het leveren en laten plaatsen van een hout-beton schutting in Zevenbergen. We hebben een grote collectie met veel verschillende houtsoorten, waarin u zeker zult slagen. Andere redenen om voor ons te kiezen zijn:

 • Ook overkappingen en poorten
 • 15+ jaar ervaring
 • Ook maatwerk
 • Voor bedrijven en particulieren
 • Levering en plaatsing tegen de scherpste prijzen

Schutting plaatsen Zevenbergen? Gratis offerte

Wilt u een chique hout-beton schutting laten plaatsen in Zevenbergen? Tegen een scherpe prijs? Klik dan op de button en ontvang een offerte op maat. Liever eerst langskomen om onze schuttingen met eigen ogen te bekijken? Bel ons dan op 0620530119 voor een afspraak. Wanneer u een vraag heeft, kunt u deze kwijt op het contactformulier.